Ízek

Újabb világversenyen szerzett aranyérmet a magyar chiliguru

(kép: Zirig Árpád)
Szerző: Gusto
2018/08/08   |   12:45

A csípős élményeket keresőknek igazi megváltás az utóbbi évek chiliforradalma, amelynek Nagy Gábor, vagyis Gabko az egyik legismertebb hazai figurája.

Nemcsak termeszt és remek szószokat készít, hanem a Nagymarosi Csípős Fesztivál szervezője is.

Gabko, a chiliguruGabko, a chiliguru

A Gabko Chili termékei világversenyeken sorra dobogós helyen szerepelnek.

Legfrissebb hír, hogy a BBQ with Whiskey & Honey szósza újabb világversenyen szerzett aranyérmet!

Most az International Flavor Awards Alcohol Infused BBQ szósz kategóriájában lett bajnok!

"Így a BBQ szószom már két különböző világversenyen is aranyérmes lett! Lehet, hogy tényleg jó?" - teszi fel a kérdést a büszke chiliguru.

A válasz egyszerű: tényleg.

Legolvasottabb
Gazdag aromája van a 2000 éves bornak
Vizsgálják, hogy milyen összetevői vannak az italnak.... Tovább »
Kiderült, hogy nem egészségesek a fekete kaják
A szokatlan szín felkelti a fogyasztók érdeklődését.... Tovább »
Komlót termesztenek párizsi házfalakon
A házfalak megművelését önkéntes komlófarmerekre bízzák.... Tovább »
Húsz éve nem volt ilyen szüret Németországban
A legtöbbet rizlingből szüreteltek.... Tovább »
Legolvasottabb
Gazdag aromája van a 2000 éves bornak
Vizsgálják, hogy milyen összetevői vannak az italnak.... Tovább »
Kiderült, hogy nem egészségesek a fekete kaják
A szokatlan szín felkelti a fogyasztók érdeklődését.... Tovább »
Komlót termesztenek párizsi házfalakon
A házfalak megművelését önkéntes komlófarmerekre bízzák.... Tovább »
Húsz éve nem volt ilyen szüret Németországban
A legtöbbet rizlingből szüreteltek.... Tovább »
Olvasósarok