Borok

Egy morzsával több Tokajból

Kép forrása: thedrinksbusiness
Szerző: Gusto
2018/10/18   |   19:22

A The Drinks Business stábja ezen a héten Tokajba utazott, magába szívta a látványos őszi színeket, és egy kis gyakorlati tapasztalatot szerzett az aszúszemekről.

A Disznókő pincészet volt a házigazda, ő szervezte meg a látogatást Demeter Zoltán és a Patricius pincészetében is.

A Drinks Business nemzetközi, havonta megjelenő magazin, amelynek print és online verziója a nemzetközi bor-, sör-, és szeszpiac legfrissebb híreit és trendjeit mutatja be.

Az anyag itt tekinthető meg. Azt nem álltjuk, hogy Rupert Millar ezért majd aranytoll díjat kap, vagy hogy ezzel kerül fel Tokaj a nemzetközi bortérképre, de egy morzsával az ilyen kezdetleges kis képriportocska is több a semminél.

Legolvasottabb
Gazdag aromája van a 2000 éves bornak
Vizsgálják, hogy milyen összetevői vannak az italnak.... Tovább »
Kiderült, hogy nem egészségesek a fekete kaják
A szokatlan szín felkelti a fogyasztók érdeklődését.... Tovább »
Komlót termesztenek párizsi házfalakon
A házfalak megművelését önkéntes komlófarmerekre bízzák.... Tovább »
Húsz éve nem volt ilyen szüret Németországban
A legtöbbet rizlingből szüreteltek.... Tovább »
Legolvasottabb
Gazdag aromája van a 2000 éves bornak
Vizsgálják, hogy milyen összetevői vannak az italnak.... Tovább »
Kiderült, hogy nem egészségesek a fekete kaják
A szokatlan szín felkelti a fogyasztók érdeklődését.... Tovább »
Komlót termesztenek párizsi házfalakon
A házfalak megművelését önkéntes komlófarmerekre bízzák.... Tovább »
Húsz éve nem volt ilyen szüret Németországban
A legtöbbet rizlingből szüreteltek.... Tovább »
Olvasósarok