Emberek

A Keresztapa rendezője beszáll a kannabisz bizniszbe

Szerző: Gusto
2018/11/03   |   18:54

Francis Ford Coppola régóta már nemcsak kultikussá vált filmjeiről (A Keresztapa, Apokalipszis most), hanem kaliforniai borászatáról is híres. A legendás filmrendező most a kannabisz bizniszbe is beszáll.

The Grower Series név alatt vörösborospalacknak "álcázott" füves szettet dobott piacra.

A szétcsavarozható fémpalackon a marihuána dombornyomásos jele, illetve boroscímkére hajazó vignetta díszeleg.

A palackban három gramm marihuána, üvegpipa, cigarettapapír és gyufa található.

A három gramm marihuána egészen pontosan 3x1 gramm különleges, terroir specifikus kannabiszt tartalmaz, melyek Coppola szerint a szőlőhöz hasonlóan képesek megmutatni Humboldt megye talajának és mikroklímájának egyediségét. Különböző magasságokban és farmokon termesztett növényekről van szó, melyek egyedi jegyekkel rendelkeznek.

"A bor és a kannabisz az anyatermészet két ősi és nagyszerű ajándéka, melyet összeköt a terroir és a mikroklíma, illetve a termesztésükhöz szükséges szakértelem“- mondta Coppola.

Coppola nem csak ügyes üzletember, aki a jelek szerint bravúrosan meglovagolja a trendeket, de ahogy a borfogyasztásban, úgy a kannabisz élvezetében is a mértékletesség és magas minőség elkötelezettje.

A The Grower Seriest Coppola oktatásként fogja fel, hogy a kannabisz iránt érdeklődő fogyasztóknak biztonságos, minőségi alternatívát nyújtson a növényről alkotható sok tudással és magas élvezeti értékkel.

(forrás: thedrinksbusiness)

Legolvasottabb
2018 legnagyobb dobása: a boróvszer
Egymillió dolláros üzlet. ... Tovább »
Magyar cukrász ilyet még nem ért el
Szenzáció! Magyar pastry chef a legnagyobbak között!... Tovább »
Nekünk ez a legszebb magyar pinot noir
Megérteni a pinot noirt? Lehetetlen.... Tovább »
Legolvasottabb
2018 legnagyobb dobása: a boróvszer
Egymillió dolláros üzlet. ... Tovább »
Magyar cukrász ilyet még nem ért el
Szenzáció! Magyar pastry chef a legnagyobbak között!... Tovább »
Nekünk ez a legszebb magyar pinot noir
Megérteni a pinot noirt? Lehetetlen.... Tovább »
Olvasósarok