Ajánljuk

Miért menjünk Márton-napon Etyekre?

Szerző: Gusto
2018/11/07   |   16:50

LIBADALOM a Gasztrosétányon november 11-én, vasárnap!

Márton-nap ünnep a borászok számára, hiszen hagyományosan ebben az időszakban kóstolják meg a gazdák az újbort, és kerülnek palackokba az első tételek.

A Gasztrosétányon ez a nap ráadásul egybeesik a már hagyományos Libadalommal, amikor is a helyi présházak az alkalomhoz illő programokkal és libaételekkel várják az érdeklődőket.

A tárkonyos és hagyományos libalevestől kezdve a töltött libanyakon és libahúsos palacsinta tekercsen keresztül a Márton-napi töltött kifliig és lúdláb desszertig lesz minden.

és megrendezik a már tradíciónak számító libafuttatást is, amelyre a helyszínen lehet nevezni. A feladat, hogy tollas barátunkat végig kell terelni a szőlőtőkék határolta Etyekringen!

Aki pedig újborra vágyik, az nem csak kóstolni tud majd, hanem akár le is palackozhatja azt magának saját, egyedi címkével.

Legolvasottabb
2018 legnagyobb dobása: a boróvszer
Egymillió dolláros üzlet. ... Tovább »
Magyar cukrász ilyet még nem ért el
Szenzáció! Magyar pastry chef a legnagyobbak között!... Tovább »
Nekünk ez a legszebb magyar pinot noir
Megérteni a pinot noirt? Lehetetlen.... Tovább »
Legolvasottabb
2018 legnagyobb dobása: a boróvszer
Egymillió dolláros üzlet. ... Tovább »
Magyar cukrász ilyet még nem ért el
Szenzáció! Magyar pastry chef a legnagyobbak között!... Tovább »
Nekünk ez a legszebb magyar pinot noir
Megérteni a pinot noirt? Lehetetlen.... Tovább »
Olvasósarok