Ajánljuk

Villásreggelizzen pezsgővel

Szerző: Gusto
2018/11/28   |   17:42

Második alkalommal lepik el a buborékok Budapest első számú evőpiacát. 

December 9-én ismét jön a VinCE Champagne a Holdon. A vasárnap délutánba nyúló villásreggelire a champagne-rajongókat várják.

A rendezvény célja, hogy az ünnepi szezon elején vendégül lássa azokat, akik reggel kilenctől már szívesen csatlakoznak egy bohém gasztrobulihoz. Ahol a töltött poharak mellé osztriga, kaviár, szarvasgomba is kérhető.

A csarnok éttermei szintén az alkalomhoz illő menükkel készülnek, egy-egy champagne-házat képviselve.

Nyitva lesznek a piac legnépszerűbb helyei – köztük a Michelin-csillagos Széll Tamáshoz és Szulló Szabinához köthető Stand25 Bisztró is, és történt pár új nyitás is az idén.

Bíró Lajosék A Séf utcája és a Buja Disznó-k mellett pezsgőbárrá változtatták a földszint egy részét, stílusosan az eseményen debütál a Champoint a 4 majomhoz.

Izgalmas és elegáns vonalat képvisel új szereplőként az extravagáns kanadai séf, Anatoli Belov a Husikám élén.

Champagne-választék a Belvárosi Piacon

Alfred Gratien, Ayala, Bollinger, Charles Heidsieck, Delamotte, Dom Pérignon, Duval-Leroy, Pierre Gimonnet, Jacquart, Laurent-Perrier, Louis Roederer, Mandois, Moёt&Chandon, MUMM, Palmer, & Co., Paul Bara, Piper-Heidsieck, Pol Roger, Pommery, Salon, Taittinger, Veuve Clicquot

További infók itt

Legolvasottabb
Az Anyukám mondta is bekerült a világ legjobb éttermei közé
Négy magyar étterem szerepel a legjobbak között.... Tovább »
Ha csak egy magyar borászt választhatok, akkor az Györgykovács Imre
Miatta lettem Somló elkötelezett trubadúrja.... Tovább »
Boldog születésnapot, Bortársaság!
Sok apró mozzanatból épül fel egy olyan sikertörténet, mint amilyen a Bortársaságé.... Tovább »
Vetélytársa lesz a Nutellának
Nem lesz benne pálmaolaj. ... Tovább »
Legolvasottabb
Az Anyukám mondta is bekerült a világ legjobb éttermei közé
Négy magyar étterem szerepel a legjobbak között.... Tovább »
Ha csak egy magyar borászt választhatok, akkor az Györgykovács Imre
Miatta lettem Somló elkötelezett trubadúrja.... Tovább »
Boldog születésnapot, Bortársaság!
Sok apró mozzanatból épül fel egy olyan sikertörténet, mint amilyen a Bortársaságé.... Tovább »
Vetélytársa lesz a Nutellának
Nem lesz benne pálmaolaj. ... Tovább »
Olvasósarok