Ízek

Sztárséf főz a múzeumban

Szerző: Gusto
2019/02/07   |   16:05

John Fraser amerikai sztárséf készít fogásokat a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum (Met) étterme számára.

Az intézmény közlése szerint Fraser, aki nemrég a New York-i Nix étteremnek szerzett Michelin-csillagot, a Met negyedik emeletén lévő The Dining Room számára készít új, szezonális fogásokat, téli menüjében kiemelt szerep jut a gombáknak.

A The Dining Room egyébként egészen tavaly nyárig csak a múzeumtagsággal rendelkezők számára volt elérhető. A Met különleges, új koktélkínálattal bővíti a kávézó és bár részlegét is.

A múzeum tervei között szerepel, hogy a nagyközönség előtt is megnyitja az In Conversation (Párbeszédben) elnevezésű vacsorasorozatát, amely korábban csak a tagok számára volt elérhető.

A program keretében az ország különböző részeiből érkező séfek készítenek vacsorát a Met egy-egy kiállításához kapcsolódóan.

(forrás: MTI)

Legolvasottabb
Megvan, ki nyerte a 2019-es Bocuse d'Or-t
A gasztronómia Oscar-díja.... Tovább »
Nem győzünk csodálkozni a 2015-ös Gere Soluson
Ha vakon kóstolnánk, azt mondanánk Montalcino szülötte.... Tovább »
Balzsamecet, avagy a kulináris ízpirszing
Az étel balzsamecet nélkül olyan, mint az élet napfény nélkül.... Tovább »
Legolvasottabb
Megvan, ki nyerte a 2019-es Bocuse d'Or-t
A gasztronómia Oscar-díja.... Tovább »
Nem győzünk csodálkozni a 2015-ös Gere Soluson
Ha vakon kóstolnánk, azt mondanánk Montalcino szülötte.... Tovább »
Balzsamecet, avagy a kulináris ízpirszing
Az étel balzsamecet nélkül olyan, mint az élet napfény nélkül.... Tovább »
Olvasósarok