Gourmet

Újat teremtett a budai oldal gasztrobirodalmában

Szerző: Gusto
2019/06/21   |   19:02

Rudits Károly, a legendás Lou Lou étterem alapítója kiköltözött a szabadba, hogy egy igazi, családias atmoszférájú relax étteremmel, a MILI Gasztronómiával valami egészen újat teremtsen a budai oldal gasztrobirodalmában.

A MILI Gasztronómia létrejöttét, a világ 100 legjobb éttermének nemzetközi toplistáján végzett Lou Lou-n kívül még olyan, a hazai kulináris világot meghatározó korábbi helyszínek is fémjelzik, mint a húsos ars poeticájú, fúziós Carne di Hall és a magyar gasztronómiai hagyományokat a legkiválóbb alapanyagokkal ötvöző Vár a Speiz étterem.

A hazai csúcsgasztronómia képviselőjének szakmai tudása és kreativitása kel új életre a mai európai bisztrókonyhát felelevenítő, évszakok szerint váltakozó fogásokban.

A kifinomult szemlélet és mai kor igényei szerint kialakított, tradícionális, Magyarországon megszokott ízvilághoz és a nemzetközi konyha ételeihez a legkiválóbb ital- és borkínálat társul, a Petneházy Club Hotel halljában található drink bár sokszínű, minőségi italkválasztéka pedig – többek között - esti kikapcsolódáshoz szolgáltat ideális alapot.

A sokarcú MILI-ben válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból, a több évtizedre visszatekintő gasztronómiai tapasztalatból és innovatív szemléletből valódi ízköltemények és élmények születnek. 

A környék gourmet közönségének igényeit is kielégíti, ugyanakkor baráti vagy családi események mellé teremt elérhető kulináris álmokat.

Legolvasottabb
Átadták az Év Pincészete 2019 díjat
Kizárólag classic és prémium száraz borokat készít széles palettán.... Tovább »
Boldog ország, ahol ez a hétköznapok bora
Ezeknek a boroknak lelkük van.... Tovább »
Legolvasottabb
Átadták az Év Pincészete 2019 díjat
Kizárólag classic és prémium száraz borokat készít széles palettán.... Tovább »
Boldog ország, ahol ez a hétköznapok bora
Ezeknek a boroknak lelkük van.... Tovább »
Olvasósarok