Életmód

Ingyenes életmód hétvége nem csak növényevőknek

Szerző: Gusto
2019/08/21   |   14:23

Jön a 23. Vegetáriánus fesztivál.

2019. szeptember 14-15-én a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban a környezettudatos szemléletű családi rendezvény táplálkozási szakemberek előadásait, vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és bioszemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak!

A két nap alatt ingyenesen kérhetünk tanácsot természetgyógyászoktól, izgalmas dokumentumfilmeket nézhetünk, lesz „főzőszoba”, ahol a fesztivál teljes ideje alatt ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatjuk meg, de lesz csoportos jóga, relaxációs foglalkozások, zenei és tánc-programok is.

Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki immár 30 éve maga is vegetáriánus. „Több szempont alapján döntöttem úgy, hogy nem fogyasztok húst. Egyrészt mert tisztelem az állatokat, továbbá hiszek abban, hogy mindenki azzá válik, amit megeszik, így én inkább leszek zöld brokkoli, mint rózsaszín malac. Végül ahhoz, hogy szeretni tudjuk önmagunkat – és ezáltal másokat is – belső tisztaságra van szükségünk és ebben is segít nekem a vegetáriánus életforma.” – nyilatkozta az edzőként is dolgozó funky-zenész.

Legolvasottabb
Legolvasottabb
Olvasósarok