Ízek

Magyaros tésztázót nyit Jókuti András és Gerendai Károly

Szerző: Gusto
2019/09/11   |   20:07

A magyar főtt tésztákat (slambuc, túrós csusza, mákos nudli, grízes tészta) fókuszba állító, látványkonyhával kiegészített modern önkiszolgálót nyit decemberben Jókuti (Világevő) András ötlete alapján a Costes Csoport és Gerendai Károly - írja a welovebudapest

A tervek szerint a Nudli modern, félönkiszolgáló hely lesz látványkonyhával, üveg mögött gyúrt tésztákkal, kényelmes vendégtérrel.

Állítólag az árak sem szállnak majd el!

A Nudli előzetes számítások szerint decemberben nyílik meg a Sas utca 6. szám alatt - olvasható a portálon.

Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Olvasósarok