Ízek

Jó reggelt, lefőtt a kávé!

Szerző: Gusto
2019/09/26   |   09:02

Szeptember végén számos országban „ünnep” a kávé világnapja.

Magyarországon nyolcadik alkalommal fognak össze a szakma képviselői, és tehetséges, alkotókedvű baristák avatják be a közönséget a kávé ízgazdag világába szeptember 28-án, szombaton. A Kávé Napja 2019.

Minden eddiginél több kiállítóval, rengeteg újdonsággal és izgalmas programokkal készülnek a szervezők, szerepet kap a fenntarthatóság, a környezettudatosság és egy kis zaccművészet is a kávé mellett.

A rendezvényen minden kezdő és tapasztalt kávéínyencet várnak egy világkörüli felfedezésre délelőtt tizenegytől este hat óráig.

Filteres eszközök, espresso gépek, kiegészítők, valamint kiváló minőségű, különleges (specialty) kávék is lesznek a kiállítók asztalain, amiket a helyszínen meg is vásárolhatnak. Jól ismert kávémárkák, hazai és külföldi újhullámos mikropörkölők termékei, piaci újdonságok, környezettudatos termékek jellemzik az idei rendezvényt.

Bőven lesz mit kóstolgatni a nap során, de azoknak is érdemes csatlakozni, akik eszközöket, kiegészítőket szeretnének vásárolni a tökéletes kávéélményhez.

A belépő mellé minden vendég egy újrahasznosított kávéspoharat kap a korlátlan kóstolásokhoz, tisztított vizet a hidratáláshoz, valamint egy meglepetés kávéitalt welcome drinkként. A kávék mellett természetes szörpök, desszertek, koktélok is kóstolhatók a standokon.

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Újhullámos kávét inni nem sznobság

Olvasósarok