Gourmet

Ők jutottak a Bocuse d’Or magyar döntőjébe

Szerző: Gusto
2019/10/24   |   13:04

Megvannak a magyar Bocuse d'Or selejtező továbbjutói - olvasható az Akadémia facebook oldalán.

A döntősök:

A tegnapi (október 23.) versenyt Veres István, a Babel séfje nyerte, második helyen Palágyi Eszter végzett (Matild Palace), a harmadik Haraszti Zsolt, a Societé konyhafőnöke lett.

A döntőbe jutott még Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland is.

A Bocuse d'Or Akadémia köszöni a Törley Pezsgőmanufaktúra támogatását, amelynek Chardonnay Brut pezsgője kötelező alapanyag is volt.

A magyar döntő február 5-én lesz!

(képek forrása: Magyar Bocuse d'Or Akadémia / Fekete Antonio / Designfood)

Legolvasottabb
Magyar pezsgőnek ennél nagyobb sikere nem lehet
Kihirdették Londonban a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) nagydíjait. ... Tovább »
Szepsy István megkapta a borvilág egyik legrangosabb kitüntetését
A világ egyik legjelentősebb borvidékének feltámadásában való formáló szerepéért.... Tovább »
A gyömbér valódi csodaszer
Most kell belőle sok.... Tovább »
Ennek az olcsó Rothschild bornak sűrű a leve
Baron Philippe de Rothschild Cadet d'Oc Syrah 2018.... Tovább »
Legolvasottabb
Magyar pezsgőnek ennél nagyobb sikere nem lehet
Kihirdették Londonban a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) nagydíjait. ... Tovább »
Szepsy István megkapta a borvilág egyik legrangosabb kitüntetését
A világ egyik legjelentősebb borvidékének feltámadásában való formáló szerepéért.... Tovább »
A gyömbér valódi csodaszer
Most kell belőle sok.... Tovább »
Ennek az olcsó Rothschild bornak sűrű a leve
Baron Philippe de Rothschild Cadet d'Oc Syrah 2018.... Tovább »
Olvasósarok