Gourmet

Ők jutottak a Bocuse d’Or magyar döntőjébe

Szerző: Gusto
2019/10/24   |   13:04

Megvannak a magyar Bocuse d'Or selejtező továbbjutói - olvasható az Akadémia facebook oldalán.

A döntősök:

A tegnapi (október 23.) versenyt Veres István, a Babel séfje nyerte, második helyen Palágyi Eszter végzett (Matild Palace), a harmadik Haraszti Zsolt, a Societé konyhafőnöke lett.

A döntőbe jutott még Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland is.

A Bocuse d'Or Akadémia köszöni a Törley Pezsgőmanufaktúra támogatását, amelynek Chardonnay Brut pezsgője kötelező alapanyag is volt.

A magyar döntő február 5-én lesz!

(képek forrása: Magyar Bocuse d'Or Akadémia / Fekete Antonio / Designfood)

Legolvasottabb
Megvan Magyarország 25 legjobb hamburgerezője
Hamburgerek közel a tökéletességhez.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb magyar kézműves gin
A kézműves gin lehet 2020 slágeritala. ... Tovább »
Laposáék mertek nagyot álmodni
Újradefiniálták a Balatont.... Tovább »
Figula új megvilágításba helyezi a vörösbort
A Balatonfüred-Csopaki borvidék ebben a műfajban is képes valami egyedit felmutatni.... Tovább »
Legolvasottabb
Megvan Magyarország 25 legjobb hamburgerezője
Hamburgerek közel a tökéletességhez.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb magyar kézműves gin
A kézműves gin lehet 2020 slágeritala. ... Tovább »
Laposáék mertek nagyot álmodni
Újradefiniálták a Balatont.... Tovább »
Figula új megvilágításba helyezi a vörösbort
A Balatonfüred-Csopaki borvidék ebben a műfajban is képes valami egyedit felmutatni.... Tovább »
Olvasósarok