Ajánljuk

Így főztök ti

Szerző: Gusto
2019/10/29   |   17:51

Az irodalomé a főszerep a Danubius Hotel Gellértben november 7-10 között, az idei Márton napi borfesztiválon.

Az Így főztök ti borvacsora házigazdája Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész, az Így szerettek ők sikerkönyvek szerzője és a Gellért Söröző séfje, Vona Róbert irodalommal fűszerezett, kreatív menüsorral fogadja a terített asztaloknál a gasztronómia rajongóit.

A Gellért Söröző Márton-napi borvacsoráján Nyáry Karinthy Frigyes kalandos életéről mesél a vendégeknek, és közben persze alkalom nyílik arra is, hogy Vona Róbert séffel értekezzen az élet nagy kérdéseiről: a tökéletesre sült libacomb és a jó novella titkairól.

Elárulja azt is, hogy mindkettőhöz ugyanarra van szükség. Türelemre, odafigyelésre és jó alapanyagra.

A fogásokhoz illő borokról Koór Kitti, a Gundel head sommelier-je gondoskodik.

Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Olvasósarok