Megvannak az idei Desszert Verseny győztesei

2020. 02. 06., 08:23
Gourmet
3920
By

Idén rendezték meg negyedszerre a Desszert Versenyt a Sirha Budapest kiállításon.

A cukrászoknak egy gyümölcsös desszertet, egy tányérdesszertet és egy választott artisztikai munkát (cukorból vagy csokoládéból) kellett hét óra alatt a zsűrinek bemutatni.

Tányérdesszert a Textúra étteremből (a kép illusztráció)

A versenyt a Textúra étterem cukrászcsapata, Tóth Viktória és Fekete Annamária nyerte, 

a második helyen Szőke Adrienn és Vaszilovics Ádám, a harmadik helyen Béres Anett és Kőrösi Kristóf végzett.

A mezőny igazán erős volt:

  • Brávácz Vivien és Matus István (Kistücsök étterem)
  • Fekete Annamária és Tóth Viktória (Textúra étterem)
  • Kőrösi Kristóf és Béres Anett (Borkonyha étterem)
  • Maczák Anna és Nagy Melinda (Non plus ultra Bistro és egyéni vállalkozó)
  • Vaszilovics Ádám és Szőke Adrienn (Hunguest Hotel Pelion és Hunguest Hotel Helios)

A zsűri:

  • Mihályi László (zsűri elnök)
  • Sárközi Ákos (tiszteletbeli elnök, nem pontozott)
  • Pesti István
  • Pataki Ádám
  • Szűcs Árpád
  • Andrész Zoltán
  • Korponai Péter
  • Mázás István
  • Veszely Attila

A verseny szervezője Kolonics Zoltán cukrász volt.