Életmód

A gasztronómiát is sújtja a koronavírus

A kép illusztráció
Szerző: Gusto
2020/02/11   |   20:01

Hongkongban konganak az éttermek. 

(Persze ez nem vicces, én kérek elnézést.)

Mivel a fertőzött személyek száma folyamatosan növekszik a városban, és az embereket arra biztatják, hogy lehetőség szerint maradjanak otthon, néhány hongkongi étterem úgy határozott, felfüggeszti működését - írja a thedrinksbusiness.

A kép illusztrációA kép illusztráció

Akik úgy döntöttek, mégis nyitva tartanak, azok az ügyfelek érdekében számos óvintézkedést vezettek be. Utasították a személyzetet maszkok viselésére, rendszeres testhőmérséklet-ellenőrzésre, valamint szigorúbb higiéniai eljárások betartására.

Néhány szálloda márciusig bezárta éttermét:

Ilyen a Gaddi’s and Chesa, a Tosca Di Angelo of The Ritz Carlton, The Champagne Bar at Grand Hyatt, és a Nadaman at the Kowloon Shangri.

A Shangri-La Island Hotel Petrus éttermében, Alain Ducasse Rech éttermében, a Nobu a HK InterContinentalban, és a Kerry Hotel Lobby Loungejában ezzel szemben rövidítették a nyitvatartási időt, hogy ezzel is minimalizálják a betegség terjedésének kockázatát.

Legolvasottabb
Bécs fizet a polgárainak, hogy étterembe menjenek
Náluk így néz ki a gasztronómia támogatása.... Tovább »
Ezt a bort vinném magammal a lakatlan szigetre
Megemelem kalapomat a spanyol címkekultúra előtt.... Tovább »
Tökmagolajat a mákos tiramisura!
Íme a desszertek világbajnoka.... Tovább »
Legolvasottabb
Bécs fizet a polgárainak, hogy étterembe menjenek
Náluk így néz ki a gasztronómia támogatása.... Tovább »
Ezt a bort vinném magammal a lakatlan szigetre
Megemelem kalapomat a spanyol címkekultúra előtt.... Tovább »
Tökmagolajat a mákos tiramisura!
Íme a desszertek világbajnoka.... Tovább »
Olvasósarok