Ajánljuk

Nyerjen 3 napos madridi borutazást!

Szerző: Gusto
2020/03/03   |   13:45

Sommelier-házibajnokság kezdőknek és amatőröknek.

Maximum 20 fő jelentkezését fogadják el a Fiesta de Vino spanyol boresemény szervezői, a 20-ból fele tovább jut a második fordulóra (amelyre már fizetést is kapnak a versenyzők), és a 10-ből egyvalaki megnyeri a 3 napos madridi borutazást.

A nyeremény nem kevés: tartalmazza a repülőutat, a szállást, az étkezéseket, és mindenek felett belépőt a XXI Salón de los Mejores Vinos de España kóstolóra – vagyis a spanyol Guía Peñín borkalauz 90 pont feletti borainak bemutatójára. A győztes természetesen kíséretet is kap, nem kell egyedül bolyongania a spanyol fővárosban.

Ki jelentkezhet?

Bárki, aki szereti a spanyol borokat, képes ügyesen felbontani egy palackot és szervírozni a bort, de legalább olyan fontos, hogy megtalálja a hangot a vendégekkel, legyen segítőkész, rendelkezzen az empátia ritka képességével.

Nincs szükség tehát óriási elméleti tudásra, sem több év gyakorlatra, kezdők és amatőrök is jelentkezhetnek, de a szervezők a már gyakorlottabbakat sem fogják elűzni.

A tavalyi győztes, Evans Victoria már túl van jól megérdemelt spanyol útján, ő a cava fővárosában vett részt egy alapos továbbképzésen. Vicky azóta megnyerte a MASOSZ bajnokságát is, ő természetesen az idei Fiesta de Vino-versenyen már nem indulhat, hogy a kevésbé profiknak is legyen esélye.

Jelentkezési határidő: március 20.

Az első fordulóra a Miele Aktív Konyhában kerül sor március 25-én 16 órakor.

További információért kattintson ide!

Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Olvasósarok