Emberek

Amíg történnek jó dolgok, nincs vége a világnak

Szerző: Gusto
2020/03/29   |   09:51

Minden rosszban van valami jó, és amíg történnek jó dolgok, nincs vége a világnak.

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia hálás, hogy részese lehet egy olyan összefogásnak, amelynek célja, hogy segítsen azoknak, akik most a frontvonalban harcolnak.

Március 31-től minden nap kb. 120 adag étel kerül majd az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóinak, mentősöknek, orvosoknak és ápolóknak asztalára.

Az, hogy az ételek valóban oda jussanak, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a Dining Guide tulajdonosának, Herczeg Zoltánnak köszönhető, aki alig egy hét leforgása alatt megteremtette ennek a lehetőségét.

Minden elismerés a Metro Magyarországnak, amely azonnal a kezdeményezés mellé állt, és alapanyagokkal, helyszínnel, eszközökkel és csomagolással is hozzájárul a megvalósításhoz.

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia büszke rá, hogy a következő tagjai mind rendelkezésre álltak, és mindenki a maga tudásával és lehetőségeivel támogatja ezt a nemes célt.

A részt vevő tagok: Ádám Csaba, Barna Ádám, Bősze Ákos, Csahók Ibolya, Csapody Balázs, Danó Zoltán, Erdei János, Gianni Annoni, Hamvas Zoltán, Harmath Csaba, Hegyi Attila, Herczeg Zoltán, Jahni László, Kanász László, Kovács Lázár, Lutz Lajos, Mizsei János, Molnár Attila, Nyíri Sándor Szása, Sárközi Ákos, Széll Tamás, Szulló Szabina, Tivadar György, Varju Viktor, Veres István, Volenter István, Wolf András, Zsidai Zoltán Roy.

(nyitókép: Dining Guide)

Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Olvasósarok