Borok

Tudsz írni? Szereted a borokat? Ragadj billentyűt!

Szerző: Gusto
2020/06/27   |   20:48

A Hungarianwines.eu nagy lendülettel indítja a nyarat: harmadik alkalommal hirdeti meg a nagy sikerű Hungarian WebWineWriting versenyt.

Az angol nyelvű kategóriákkal a világ bloggerei és borszakírói figyelmét szeretnénk a magyar borokra irányítani, a magyar nyelvű kategóriákkal pedig a hazai fiatal tehetségeknek nyújt lehetőséget.

A zsűriben olyan szaktekintélyeket üdvözölhetünk, mint Tamlyn Currin, a JancisRobinson.com szerzője, Felicity Carter, a Meininger Wine Business főszerkesztője vagy Richard Siddle, a brit The Buyer kiadvány alapító-főszerkesztője.

Felicity CarterFelicity Carter

Tavaly két nyelven összesen 57 cikk érkezett Indiából, az USA-ból, Kanadából, Új-Zélandról, Dél-Afrikából, Ciprusról, Svájcból, Görögországból, Angliából, Olaszországból, Romániából, Oroszországból és Magyarországról. A 18 döntősre összesen 8039 szavazatot adtak le.

Tudsz írni? Szereted a borokat? Ragadj billentyűt!

Mesés nyereményesőre számíthatnak a döntősök, győztesek és persze az abszolút győztes az idei Hungarian WebWineWriting versenyen. Három kategóriában lehet nevezni idén megjelent online írásokkal.

Ha valakinek nincs a kategóriába illő megjelent írása, ne csüggedjen, július 15-én éjfélig még írhat, posztolhat és nevezhet. Mindhárom kategória esetén az ott megjelölt zsűritagok választják ki a három-három legjobb írást, ők lesznek a döntősök, akik már biztosan meghívást kapnak az augusztus 16-i Gettogetherre (Budapestről buszt biztosítanak), ahol a díjátadó lesz, és biztosan nyernek egy-egy borcsomagot.

Ezután jön a közönségszavazás, és a legtöbb szavazat gazdája megnyeri a kategória fődíját.

Aki pedig a három kategóriát együttvéve a legtöbb szavazatot kapja, az minden nyeremény tetejébe még egy 3 napos spanyolországi, all inclusive szakmai utat is nyer! És még mindig nincs vége: idén is lesz Sánta Zoltán Emlékdíj.

További infók a verseny honlapján!

Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Legolvasottabb
A bor, amiben még soha nem csalódtam
Első, 2011-es évjárata óta rajongója vagyok.... Tovább »
Itt egy tuti recept a meggyszezonra
Morzsatorta friss meggyel, leveles túróval.... Tovább »
Ők versenyeznek idén az Év Strandétele díjért
Az idén kétfordulós lett a megmérettetés.... Tovább »
Pár perc meló, és kész a legfinomabb nyári muffin
Amitől a nyári hőségben sem kapunk haslövést.... Tovább »
Olvasósarok