Gourmet

Nem akármilyen Séf Fesztivál lesz Tihanyban

Szerző: Gusto
2020/07/28   |   21:43

Sztárséfekkel, exkluzív helyszínen, különleges kínálattal várják a hazai minőségi gasztronómia szerelmeseit a Séf Fesztiválon Tihanyban, a Belső-tónál, augusztus 20. és 23. között.

A négy napos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja.

A rendezvény étel-és italkínálatát a séfek közösen állították össze, akik személyesen is jelen lesznek a rendezvény különböző napjain.

További infók:

  • Az egyes étkezések – a reggeli, az ebéd és a vacsora – külön jegyekkel látogathatóak. A jegyek a teljes fogyasztást magukban foglalják a felszolgált ételekből és italokból.
  • A reggeli ára: 10 000 Ft / fő. Az ebéd és vacsora ára: 25 000 Ft / fő
  • A felszolgált ételek és italok a reggeli esetében minden nap 9 és 11 óra között, az ebéd esetében 12 és 15 óra között, a vacsora esetében 18 és 21 óra között kerülnek szervírozásra. A vendégek ezen időszakon belül bármikor érkezhetnek és beléphetnek a területre, de 30 perccel az adott étkezés vége előtt zárják a kapukat.
  • Az esemény online regisztrációt, jegyrendelést és a részvételi díj befizetését követően látogatható. Jegyek a Broadway Jegyirodában valamint a www.broadway.hu jegyértékesítő hálózaton keresztül vásárolhatók.
  • Részletes információk az esemény honlapján és közösségi felületein: www. seffesztival.hu
Legolvasottabb
Mindig is erre a sörre vágytam
A műfaj legavatottabb ismerőinek is teljesen új élményt jelenthet.... Tovább »
A bor, ami nélkül nincs nyár
Ezt a minőséget-színvonalat tessék utánozni valamennyi borvidéken.... Tovább »
Ez az olívaolaj tényleg megérdemelte a 100 pontot
Ráadásul 100 százalék hojiblanca fajtából préselték.... Tovább »
Legolvasottabb
Mindig is erre a sörre vágytam
A műfaj legavatottabb ismerőinek is teljesen új élményt jelenthet.... Tovább »
A bor, ami nélkül nincs nyár
Ezt a minőséget-színvonalat tessék utánozni valamennyi borvidéken.... Tovább »
Ez az olívaolaj tényleg megérdemelte a 100 pontot
Ráadásul 100 százalék hojiblanca fajtából préselték.... Tovább »
Olvasósarok