Gourmet

Pár nap múlva rajtol a magyar csapat a Bocuse d’Or európai versenyén

Szerző: Gusto
2020/10/12   |   16:39

Veres István és a magyar csapat október 16-án, másodikként rajtol Tallinban, a Bocuse d’Or európai válogatóversenyén.

A járványhelyzet miatt a két napos versenyre nem engednek be szurkolókat, a csapatokat pedig tesztelik és folyamatosan ellenőrzik.

Veres István, Molnár Bence és Volenter István mellett a magyar csapat elnökeként ott lesz a 2016-os európai győztes Széll Tamás is, aki zsűritagként is képviseli majd Magyarországot.

„Nagy kár, hogy beárnyékolja a versenyt a Covid, és bár megértem a szervezőket, hogy előre menekülnek, és végül megrendezik a versenyt, nagyon sajnálom azokat a csapatokat, akik kénytelenek voltak visszamondani a részvételt, és ezáltal a lyoni döntőn való szereplésről is lemaradnak” – mondta Széll Tamás.

Október 16-án 17 csapat közül tíz jut majd tovább a lyoni döntőre.

Amin viszont még a Covid sem tudott változtatni, az a verseny menete.

A csapatok 5 óra 35 perc alatt két ételt készítenek. A hústéma fürj, a haltéma az afrikai harcsa lesz.

Képek: Fekete Antonio / Designfood

Legolvasottabb
Ilyen finom pizzát utoljára az Anyukám mondtában ettem
Mitől is valódi nápolyi pizza a nápolyi pizza?... Tovább »
Ha csak a címkén múlna, ezt a bort sose venném le a polcról
A bor fantázianeve sem dobogtatja meg a szívemet.... Tovább »
Szexista hirdetéssel keres munkaerőt a Pékműhely
Ne csak a kenyér legyen minőségi, hanem a szemlélet is.... Tovább »
Mintha forró lávát innék
A neve fogalom, stílusának komoly rajongói vannak.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb pezsgő, amit valaha kóstoltunk
Grand cru besorolású pezsgőből az első élményünk.... Tovább »
Legolvasottabb
Ilyen finom pizzát utoljára az Anyukám mondtában ettem
Mitől is valódi nápolyi pizza a nápolyi pizza?... Tovább »
Ha csak a címkén múlna, ezt a bort sose venném le a polcról
A bor fantázianeve sem dobogtatja meg a szívemet.... Tovább »
Szexista hirdetéssel keres munkaerőt a Pékműhely
Ne csak a kenyér legyen minőségi, hanem a szemlélet is.... Tovább »
Mintha forró lávát innék
A neve fogalom, stílusának komoly rajongói vannak.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb pezsgő, amit valaha kóstoltunk
Grand cru besorolású pezsgőből az első élményünk.... Tovább »
Olvasósarok