Ízek

Aki újraértelmezi a szaloncukor fogalmát

Szerző: Gusto
2020/11/10   |   18:33

A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra ínyenc ganache-aival újraértelmezi a szaloncukor fogalmát.

A chocoMe idén karácsonyra is limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor-válogatással készül. 

A bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki.

Mennyei a mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

A többi karácsonyi finomságot is érdemes már most megkóstolni.

A chocoMe karácsonyi kollekciójához ide kattintson.

Legolvasottabb
Dán királyi keksz az őszi estékre
Isteni kókuszos keksz fél óra alatt.... Tovább »
Megvan az első magyar Master Sommelier!
Tavaly októberben a Riedel a hónap sommelier-jének választotta.... Tovább »
Puha, szaftos, fahéjas – isteni svéd nemzeti tekercs
Igazi svédikum, mármint a svédek szerint. ... Tovább »
Ha ilyen a 2020-as évjárat, mint ez az újbor, akkor mákunk van
A hangsúly eltolódott a borszerűség felé.... Tovább »
Tokaji borászat került idén a világ legjobbjai közé
Egyedüli magyar borászatként kapott helyet a Wine&Spirits magazin idei Top100-as listáján.... Tovább »
Legolvasottabb
Dán királyi keksz az őszi estékre
Isteni kókuszos keksz fél óra alatt.... Tovább »
Megvan az első magyar Master Sommelier!
Tavaly októberben a Riedel a hónap sommelier-jének választotta.... Tovább »
Puha, szaftos, fahéjas – isteni svéd nemzeti tekercs
Igazi svédikum, mármint a svédek szerint. ... Tovább »
Ha ilyen a 2020-as évjárat, mint ez az újbor, akkor mákunk van
A hangsúly eltolódott a borszerűség felé.... Tovább »
Tokaji borászat került idén a világ legjobbjai közé
Egyedüli magyar borászatként kapott helyet a Wine&Spirits magazin idei Top100-as listáján.... Tovább »
Olvasósarok