Sörpremier

Cseppfolyósították a dobostortát

Szerző: Gusto
2020/11/17   |   19:53

A zip’s brewhouse megint mert nagyot álmodni. Cseppfolyósította a dobostortát.

Pontosabban a világklasszis váci Mihályi Patisserie cukrászmesterével, Mihályi Lászlóval közösen létrehozta gasztrosorozata legújabb darabját, a Dobos-desszertsört.

A Pastry Stout típusú fekete sör megalkotásában óriási szerep jutott a kolumbiai sörfőzőmester, Pedro Reinoso Bernalnak, aki abban a pillanatban sörrecepten törte a fejét, amikor megismerkedett Mihályi Dobos-desszertjével.

A desszertsör újabb lépés a gasztrosörök evolúciójában.

A Dobos-desszertsör online premierje november 21-én összművészeti Pop-Art show lesz!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Vagány sörök születtek magyar séfek receptjeiből

Megtaláltuk az idei Gourmet legjobb sörét

Aki visszaadta a gyerekkor ízeit

Legolvasottabb
Dán királyi keksz az őszi estékre
Isteni kókuszos keksz fél óra alatt.... Tovább »
Megvan az első magyar Master Sommelier!
Tavaly októberben a Riedel a hónap sommelier-jének választotta.... Tovább »
Puha, szaftos, fahéjas – isteni svéd nemzeti tekercs
Igazi svédikum, mármint a svédek szerint. ... Tovább »
Ha ilyen a 2020-as évjárat, mint ez az újbor, akkor mákunk van
A hangsúly eltolódott a borszerűség felé.... Tovább »
Tokaji borászat került idén a világ legjobbjai közé
Egyedüli magyar borászatként kapott helyet a Wine&Spirits magazin idei Top100-as listáján.... Tovább »
Legolvasottabb
Dán királyi keksz az őszi estékre
Isteni kókuszos keksz fél óra alatt.... Tovább »
Megvan az első magyar Master Sommelier!
Tavaly októberben a Riedel a hónap sommelier-jének választotta.... Tovább »
Puha, szaftos, fahéjas – isteni svéd nemzeti tekercs
Igazi svédikum, mármint a svédek szerint. ... Tovább »
Ha ilyen a 2020-as évjárat, mint ez az újbor, akkor mákunk van
A hangsúly eltolódott a borszerűség felé.... Tovább »
Tokaji borászat került idén a világ legjobbjai közé
Egyedüli magyar borászatként kapott helyet a Wine&Spirits magazin idei Top100-as listáján.... Tovább »
Olvasósarok