A Covid ellenére is megnyitott a Nudli

2020. 12. 19., 12:42
Gasztrohírek
4489
By

Nem mindennapi vállalkozás a vírushelyzetben éttermet nyitni, de a Gerendai Károly-Jókuti András kettős mégis bevállalta. Az Október 6. utcában megnyitotta a Nudlit.

Az ötlet jó két éves született, akkor állt elő Jókuti András gasztroblogger azzal, hogy adják vissza a magyar tészták becsületét. Az olasz tésztákat már jól ismerjük, de vajon mit szólna egy turista egy jó káposztás cvekkedlihez, túrós csuszához vagy mákos nudlihoz? - írja a magyarkonyhaonline.

„Arról nem is beszélve, hogy a helyben élő-dolgozó magyar honfitársaink is szívesen betérnének egy olyan önkiszolgáló éteremben, ahol meg tudnak enni egy krumplis tésztát vagy egy vargabélest.

Az ötlet megvalósításán el is kezdtek dolgozni, és mivel mára elkészültek, nem akarták, hogy a befektetés „üresben ketyegjen”: inkább elkezdték a házhozszállítást, hogy legyen már bevételük is. Gerendai szerint ez nyilvánvalóan előremenekülés, hogy addig is megismerjék a Nudli kínálatát a városlakók, amíg újra ki nem tudnak nyitni az éttermek.

Nem mellesleg így a jelenleg zárva lévő Costes gárdájának is tudnak munkát adni, ők állnak ugyanis a konyhában, amikor a Nudli fogásai készülnek. Ez meg is látszik az ételeken: egyszerű fogások jó minőségű alapanyagokból és magas színvonalon elkészítve.”

Kép, hír forrása: Nudli facebook /Magyarkonyhaonline