Ajánljuk

Húsvét után irány Palkonya!

képek forrása: Szindbád az Utazó
Szerző: Gusto
2017/04/14   |   14:56

Tavaszi kulináris séta, igazi gasztropiknik, családi programok a Villányi borvidék legszebb falujában, az egy utcás Palkonyán!

Húsvét után egy héttel STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTEREMEK, udvarházak, műemlék pincék, családi pincészetek készülődnek sok szeretettel, hogy finom borokkal, kemencés és grill ételekkel, házi süteményekkel, programokkal kényeztessék vendégeiket.

Április 22-23, Palkonya!

Szeretettel invitálunk ismét Palkonyára, a Stílusos Vidéki Éttermiség hagyományos szezonnyitó közönségtalálkozójára.

Az idei esztendőben két tematikus napra várunk benneteket ebbe a tündéri borvidéki faluba.

Az első napon a SVÉT-éttermek, és a meghívott vidéki gasztroműhelyek hagyományosan felújított paraszt portákon várnak benneteket egy lassú, egész napos falatozásra.

A második napon Hú!SWEET, a nagy „Kuchenzeit” – avagy sütidélután Palkonyán a vidéki cukrászdák, és süti-műhelyek főszereplésével.

Érdemes megnézni, milyen volt tavaly!

Legolvasottabb
Gusto13 néven nyit újra a veszprémi Chianti étterem
Új név, új arculat, új stílus, új konyha.... Tovább »
Radikálisan megváltoztatná a hazai pezsgőpiacot
Itt az új magyar pezsgő, amit nem értékesítenek az ünnepek alatt.... Tovább »
Megvan az év borásza
Először nyert borász a Mátrai borvidékről. ... Tovább »
Megszületett az első egri aszú
A keresztapák természetesen tokajiak. ... Tovább »
Legolvasottabb
Gusto13 néven nyit újra a veszprémi Chianti étterem
Új név, új arculat, új stílus, új konyha.... Tovább »
Radikálisan megváltoztatná a hazai pezsgőpiacot
Itt az új magyar pezsgő, amit nem értékesítenek az ünnepek alatt.... Tovább »
Megvan az év borásza
Először nyert borász a Mátrai borvidékről. ... Tovább »
Megszületett az első egri aszú
A keresztapák természetesen tokajiak. ... Tovább »
Olvasósarok