Gourmet

Tankonyhát kapott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia

(A kép illusztráció)
Szerző: Gusto
2017/05/05   |   09:53

A Hungexpo B pavilonjában alakították ki a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tankonyháját, május 2-án avatták fel.

Az öt főzőállásos tankonyha avatóján Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elmondta, büszke arra, hogy a gasztronómia végre megtanult magyarul (is) beszélni.

És bár hallja a fanyalgókat, az ellentábort, de nem ért velük egyet, mert a Bocuse d’Or versenyeken elért magyar sikerek nem csak a csúcsgasztronómiát érintik, hanem a teljes hazai ágazatnak jelentős hasznot hoz.

Örül, hogy részese lehetett a tankonyha létrehozásának, ahol versenyszerű körülmények között készülhetnek ezentúl a hazai versenyzők.

(forrás: turizmusonline.hu)

Legolvasottabb
A 10 legemlékezetesebb bor, amit 2016-ban ittam
Szakíróként inni, az az élmény. ... Tovább »
Ezek a legnagyobb magyar borok a szakírók szerint
A 2016 áprilisában megalakult, jelenleg 22 tagot számláló Magyar Borszakírók Köre Super 12 elnevezés... Tovább »
Hernyák Tomitól tanulhatnánk jófejséget
Magyar borászok között sosem találkoztam ilyen nemes gesztussal.... Tovább »
Megvan Magyarország tíz legjobb étterme
Kiosztották az Év Étterme díjat.... Tovább »
Legolvasottabb
A 10 legemlékezetesebb bor, amit 2016-ban ittam
Szakíróként inni, az az élmény. ... Tovább »
Ezek a legnagyobb magyar borok a szakírók szerint
A 2016 áprilisában megalakult, jelenleg 22 tagot számláló Magyar Borszakírók Köre Super 12 elnevezés... Tovább »
Hernyák Tomitól tanulhatnánk jófejséget
Magyar borászok között sosem találkoztam ilyen nemes gesztussal.... Tovább »
Megvan Magyarország tíz legjobb étterme
Kiosztották az Év Étterme díjat.... Tovább »
Olvasósarok