Gourmet

Tankonyhát kapott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia

(A kép illusztráció)
Szerző: Gusto
2017/05/05   |   09:53

A Hungexpo B pavilonjában alakították ki a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tankonyháját, május 2-án avatták fel.

Az öt főzőállásos tankonyha avatóján Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elmondta, büszke arra, hogy a gasztronómia végre megtanult magyarul (is) beszélni.

És bár hallja a fanyalgókat, az ellentábort, de nem ért velük egyet, mert a Bocuse d’Or versenyeken elért magyar sikerek nem csak a csúcsgasztronómiát érintik, hanem a teljes hazai ágazatnak jelentős hasznot hoz.

Örül, hogy részese lehetett a tankonyha létrehozásának, ahol versenyszerű körülmények között készülhetnek ezentúl a hazai versenyzők.

(forrás: turizmusonline.hu)

Legolvasottabb
Az útkereső messiás
Van azonban egy másik fele is a Szepsy-sztorinak.... Tovább »
Megnyitott Budapest legnagyobb borbárja
Ló és zsiráf, Buddha és dzsungel.... Tovább »
Mit keres a syrah Somlón?
2006-ban volt az első (szűz) szüret, azóta böki sokak szemét. ... Tovább »
Bordeaux-ban már lopják a szőlőt, olyan katasztrofális az évjárat
Mindenki pánikol, az irigység és féltékenység mérgező levegőjét szívjuk.... Tovább »
Legolvasottabb
Az útkereső messiás
Van azonban egy másik fele is a Szepsy-sztorinak.... Tovább »
Megnyitott Budapest legnagyobb borbárja
Ló és zsiráf, Buddha és dzsungel.... Tovább »
Mit keres a syrah Somlón?
2006-ban volt az első (szűz) szüret, azóta böki sokak szemét. ... Tovább »
Bordeaux-ban már lopják a szőlőt, olyan katasztrofális az évjárat
Mindenki pánikol, az irigység és féltékenység mérgező levegőjét szívjuk.... Tovább »
Olvasósarok