Ajánljuk

Szombaton kezdődik a fröccsszezon

Fröccsszezon
Szerző: Gusto
2017/05/18   |   10:39

A Balatoni Kör idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont.

Újdonság, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állítanak és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legkiválóbb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja szombaton.

Így már most belekóstolhatunk a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe és megtippelhetjük, mik lesznek az idei Beach Food slágerek.

A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl.

Legolvasottabb
Megtaláltuk a Dunakanyar legromantikusabb szállását
A diófán nemcsak nyaralni, telelni is lehet.... Tovább »
Veszprémben most a Szifon a legmenőbb
Békebeli hangulat és retró.... Tovább »
Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Megkóstoltuk a legjobb villányi bozsolét
Vagy velem van a baj, vagy ez a bor most tényleg egészen rendkívüli.... Tovább »
Legolvasottabb
Megtaláltuk a Dunakanyar legromantikusabb szállását
A diófán nemcsak nyaralni, telelni is lehet.... Tovább »
Veszprémben most a Szifon a legmenőbb
Békebeli hangulat és retró.... Tovább »
Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Megkóstoltuk a legjobb villányi bozsolét
Vagy velem van a baj, vagy ez a bor most tényleg egészen rendkívüli.... Tovább »
Olvasósarok