Ajánljuk

Szombaton kezdődik a fröccsszezon

Fröccsszezon
Szerző: Gusto
2017/05/18   |   10:39

A Balatoni Kör idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont.

Újdonság, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állítanak és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legkiválóbb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja szombaton.

Így már most belekóstolhatunk a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe és megtippelhetjük, mik lesznek az idei Beach Food slágerek.

A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl.

Legolvasottabb
Végleg bezár a Laci!Konyha!
"180 ezres fizetéséből nem nagyon fognak az emberek eljárni vendéglátóhelyekre."... Tovább »
A bor pszichológiája, avagy a magyar bortermelő lelki alkata
Hamvas Béla hülyeségeket ír a borról.... Tovább »
Már a polcokon a 2017-es szüret első bora
Újbor ilyen gyorsan még nem készült el. ... Tovább »
Ilyet még nem ittam. Olyan, mint egy vörös aszú
Olasz borvacsora a balatonfüredi Bistro Sparheltben.... Tovább »
Legolvasottabb
Végleg bezár a Laci!Konyha!
"180 ezres fizetéséből nem nagyon fognak az emberek eljárni vendéglátóhelyekre."... Tovább »
A bor pszichológiája, avagy a magyar bortermelő lelki alkata
Hamvas Béla hülyeségeket ír a borról.... Tovább »
Már a polcokon a 2017-es szüret első bora
Újbor ilyen gyorsan még nem készült el. ... Tovább »
Ilyet még nem ittam. Olyan, mint egy vörös aszú
Olasz borvacsora a balatonfüredi Bistro Sparheltben.... Tovább »
Olvasósarok