Ízek

Letiltották a Gabko chilit egy étteremben

Szerző: Gusto
2017/10/27   |   08:45

Az Il Treno pizzahálózat séfje azt posztolta Facebook oldalán, hogy nem engedik megkóstoltatni új pizzáját, mert olyan erős rajta a chili szósz.

Nagy Gábor nagymarosi őstermelő termékéről, alias Gabko chiliről van szó, amely olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.

"A séf szerint tényleg brutális az íze, de pont ez volt a cél. A főnökei viszont úgy döntöttek, hogy nem engedik étlapra a különlegesen pikáns pizzát - még annak ellenére sem, hogy az éttermekbe már kikerült az extra chillis kapszula" - írja a doktorrgodeny.hu

Maga Nagy Gábor így reagált a hírre a Facebookján:

"Most kaptam az infót, hogy a szószom túl erős lett és a felszolgálását megtagadták az IL Trenoban. A GaBko Chili az fűszer, nem ketchup, tehát nyugodtan lehet hígítani, ha túl erős. 

A séf megrendelése szerint állítottam össze egy kizárólag az IL Treno számára készült extraerős szószt. Ezeket fiolákban küldtem, így már valóban nehéz visszahigítani, mert munkaigényes, de kértem a vezetőséget, hogy azért ne dobják már ki az egyik legjobb munkám.  :)

Nem tudom, mi lesz a döntés, de látom a Facebookon, hogy aki titkos alapanyaggal kéri a pizzát az étteremben vagy az iltreno.hu oldalon kiszállítással, az még megkapja. Szeretném, ha így is maradna!

Extra erőset kértek, azt kaptak! Lehet, hogy ez mindenkinek mást jelent?"  :D

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Világbajnok lett a magyar Gabko Chili

Legolvasottabb
Megvan az első 2 Michelin-csillagos magyar étterem
Íme a 2018-as magyar Michelin-csillagok. Ezekben a pillanatokban derült ki, mi a helyzet a hazai csi... Tovább »
Megvan az idei Borászok Borásza díj győztese
A Jövő Borásza és a Borászok Barátja is.... Tovább »
Pörkölt diszkófényben
Két hete nyitott az Arany Tacskó bistro.... Tovább »
Bezár a Tanti is, végleg
Már nem az a kérdés, miért veszítette el a Michelin-csillagot.... Tovább »
Legolvasottabb
Megvan az első 2 Michelin-csillagos magyar étterem
Íme a 2018-as magyar Michelin-csillagok. Ezekben a pillanatokban derült ki, mi a helyzet a hazai csi... Tovább »
Megvan az idei Borászok Borásza díj győztese
A Jövő Borásza és a Borászok Barátja is.... Tovább »
Pörkölt diszkófényben
Két hete nyitott az Arany Tacskó bistro.... Tovább »
Bezár a Tanti is, végleg
Már nem az a kérdés, miért veszítette el a Michelin-csillagot.... Tovább »
Olvasósarok