Emberek

Lengyelországban Heimann az év borásza

Apa és fia
Szerző: Gusto
2017/10/28   |   21:01

A lengyel Wino magazin “Az Év Borásza” címmel tüntette ki Heimann Zoltánt.

"Nagyon fura, de ugyanakkor nagyon felemelő pillanat volt. Évek óta kijárok erre a gálára Varsóba, és a boraink mindig nagyon jól szerepelnek. Most is reménykedtem benne, hogy valamelyik borunkkal talán kapunk egy bronz vagy egy ezüst minősítést, de erre a megtiszteltetésre nem számítottam.  Meghallottam a nevemet, felálltam, végigmentem a négyszáz fős termen, és úgy elérzékenyültem, hogy még a hangom is elakadt.

Feledhetetlen percek voltak, de azért most is úgy gondolom, hogy a díjakkal csínján kell bánni. A gálavacsora után, még az éjjel írtam egy levelet a kollégáimnak, amiben megköszöntem a munkájukat, hiszen ez az ő sikerük is, és azzal fejeztem be, hogy mostantól még keményebben kell dolgoznunk" - válaszolta az ünnepelt Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztőjének kérdésére. 

A teljes interjú a Borsmentán olvasható. Érdemes!

Legolvasottabb
Megtaláltuk a Dunakanyar legromantikusabb szállását
A diófán nemcsak nyaralni, telelni is lehet.... Tovább »
Veszprémben most a Szifon a legmenőbb
Békebeli hangulat és retró.... Tovább »
Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Megkóstoltuk a legjobb villányi bozsolét
Vagy velem van a baj, vagy ez a bor most tényleg egészen rendkívüli.... Tovább »
Legolvasottabb
Megtaláltuk a Dunakanyar legromantikusabb szállását
A diófán nemcsak nyaralni, telelni is lehet.... Tovább »
Veszprémben most a Szifon a legmenőbb
Békebeli hangulat és retró.... Tovább »
Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Megkóstoltuk a legjobb villányi bozsolét
Vagy velem van a baj, vagy ez a bor most tényleg egészen rendkívüli.... Tovább »
Olvasósarok