Gourmet

Magyar csokiszenzáció Svájcban

Mészáros Gábor, a chocoMe kreatív tulajdonosa
Szerző: Gusto
2017/11/04   |   16:25

A világsikerű magyar chocoMe showroomot nyitott Svájcban, valamint újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be.

Újabb mérföldkő a világsikerű chocoMe életében: a manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját.

A Zürich melletti, Svájc egyik legexkluzívabb kisvárosaként számon tartott Zollikonban található schoggiBar showroomként is működik, ahol a világ minden tájáról érkező érdeklődők, az igazi ínyencek és a hithű csokoládérajongók egyaránt megtalálhatják a számításukat.

A nagyszabású megnyitón, mint jelentős nemzetközi gasztroeseményen Magyarország Nagykövetsége, a Svájci Konzulátus és a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara is részt vett. 

Az eseménnyel egy időben a chocoMe sikerszériája is folytatódott: a manufaktúra a nagy presztízsű International Chocolate Awards 2017-es versenyén hét újabb díjat zsebelt be. A kelet-európai döntőben a következő ínycsiklandó csokoládé összeállítások nyerték el a zsűritagok tetszését:

Ezüstérmesek:

chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Maldon só, fekete szezámmag, szicíliai mandula

chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Tonkabab, tört kakaóbab, szicíliai mandula

chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Fekete só, pekándió, kesudió

Bronzérmesek:

chocoMe Délice Carré 72,2% étcsokoládé kampoti borssal

chocoMe Raffinée – Tonkababos szőkecsokoládéval bevont karamellizált makadámdió

chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Etióp Yirga kávé, lio karamell, Piemonte-i mogyoró

A verseny világbajnokságának döntője és eredményhirdetése idén is Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül került megrendezésre, ahol a chocoMe-nek a fehércsokoládés kategóriában sikerült bronzérmet szereznie a chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládéval, amely Etióp Yirga kávé, liofilizált karamell és Piemonte-i mogyoró bűvös találkozásából született.

A chocoMe ezzel az újabb ragyogó sikerrel immár 52-re gyarapította a nemzetközi szakmai elismeréseinek számát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A Kisgömb utcában készül a világ legfinomabb csokija

Legolvasottabb
Megtaláltuk a Dunakanyar legromantikusabb szállását
A diófán nemcsak nyaralni, telelni is lehet.... Tovább »
Veszprémben most a Szifon a legmenőbb
Békebeli hangulat és retró.... Tovább »
Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Megkóstoltuk a legjobb villányi bozsolét
Vagy velem van a baj, vagy ez a bor most tényleg egészen rendkívüli.... Tovább »
Legolvasottabb
Megtaláltuk a Dunakanyar legromantikusabb szállását
A diófán nemcsak nyaralni, telelni is lehet.... Tovább »
Veszprémben most a Szifon a legmenőbb
Békebeli hangulat és retró.... Tovább »
Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Megkóstoltuk a legjobb villányi bozsolét
Vagy velem van a baj, vagy ez a bor most tényleg egészen rendkívüli.... Tovább »
Olvasósarok