Borok

A Decanter világversenyen 97 pontos lett egy mádi bor

Szerző: Gusto
2018/05/24   |   21:16

BREAKING NEWS

Az ifjabb Szepsy István által integrációs szőlőből készített Mád Késői szüret 2016 a Decanter világversenyen 97 pontot ért el és Magyarország legjobb édes borának választották!

Ezzel egy időben az International Wine and Spirit Competition versenyen is arany érmet nyert - adta hírül a pincészet Facebook oldalán

Legolvasottabb
2018 legnagyobb dobása: a boróvszer
Egymillió dolláros üzlet. ... Tovább »
Magyar cukrász ilyet még nem ért el
Szenzáció! Magyar pastry chef a legnagyobbak között!... Tovább »
Legolvasottabb
2018 legnagyobb dobása: a boróvszer
Egymillió dolláros üzlet. ... Tovább »
Magyar cukrász ilyet még nem ért el
Szenzáció! Magyar pastry chef a legnagyobbak között!... Tovább »
Olvasósarok