Borok

A Decanter világversenyen 97 pontos lett egy mádi bor

Szerző: Gusto
2018/05/24   |   21:16

BREAKING NEWS

Az ifjabb Szepsy István által integrációs szőlőből készített Mád Késői szüret 2016 a Decanter világversenyen 97 pontot ért el és Magyarország legjobb édes borának választották!

Ezzel egy időben az International Wine and Spirit Competition versenyen is arany érmet nyert - adta hírül a pincészet Facebook oldalán

Legolvasottabb
Bakker, bezár a Zsiga bár
Kár, hogy csak a rossz hírnek van hírértéke.... Tovább »
Pohner Ádám bekerült a 2019-es világdöntőbe!
Véget ért a Bocuse d’Or 2018 szakácsverseny európai döntője Torinóban.... Tovább »
Nem méregleveket, hanem valódi vitaminbombákat akarunk
Ehhez a mozgalomhoz érdemes csatlakozni.... Tovább »
Megérkezett a Gasztrotérkép Applikáció
Megjelent a 2018-as Balatoni Gasztrotérkép. ... Tovább »
Legolvasottabb
Bakker, bezár a Zsiga bár
Kár, hogy csak a rossz hírnek van hírértéke.... Tovább »
Pohner Ádám bekerült a 2019-es világdöntőbe!
Véget ért a Bocuse d’Or 2018 szakácsverseny európai döntője Torinóban.... Tovább »
Nem méregleveket, hanem valódi vitaminbombákat akarunk
Ehhez a mozgalomhoz érdemes csatlakozni.... Tovább »
Megérkezett a Gasztrotérkép Applikáció
Megjelent a 2018-as Balatoni Gasztrotérkép. ... Tovább »
Olvasósarok