Borok

A Decanter világversenyen 97 pontos lett egy mádi bor

Szerző: Gusto
2018/05/24   |   21:16

BREAKING NEWS

Az ifjabb Szepsy István által integrációs szőlőből készített Mád Késői szüret 2016 a Decanter világversenyen 97 pontot ért el és Magyarország legjobb édes borának választották!

Ezzel egy időben az International Wine and Spirit Competition versenyen is arany érmet nyert - adta hírül a pincészet Facebook oldalán

Legolvasottabb
Mégsem a cukor az elhízás oka
Számos tanulmány szerzője a szénhidrátokat, mások a fehérjét hibáztatják.... Tovább »
Nagyon állat ez az irsai
Na, de ki volt Irsai Olivér?... Tovább »
Négy érmet nyertek a Kreinbacher-pezsgők a pezsgő vb-n
Kihirdették a legjelentősebb nemzetközi pezsgőverseny, a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) ... Tovább »
Íme a tökéletes fröccsbor
Lényege a szomjoltó, savankás íz.... Tovább »
Legolvasottabb
Mégsem a cukor az elhízás oka
Számos tanulmány szerzője a szénhidrátokat, mások a fehérjét hibáztatják.... Tovább »
Nagyon állat ez az irsai
Na, de ki volt Irsai Olivér?... Tovább »
Négy érmet nyertek a Kreinbacher-pezsgők a pezsgő vb-n
Kihirdették a legjelentősebb nemzetközi pezsgőverseny, a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) ... Tovább »
Íme a tökéletes fröccsbor
Lényege a szomjoltó, savankás íz.... Tovább »
Olvasósarok