Ajánljuk

Őszi gasztrosétára hívnak az etyekiek

Szerző: Gusto
2020/10/13   |   18:54

Október 24-25-én Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek.

A Gasztrosétányon mindkét nap 10.00 órától nyitnak a pinceajtók és a Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat.

A programok és az izgalmas gasztronómiai kínálat mellett minden helyszínen feltüntetik annak befogadóképességét is, erre érdemes a vendégeknek is odafigyelni a programjaik szervezése közben.

Az őszi időszak ínyenc különlegessége, hogy a szüret végén lehet mustot és murcit is kóstolni, az ételkínálat pedig sosem hagyott még kívánnivalót maga után Etyeken; sváb község létére kiváló palóclevest főznek itt, de az őszi időszak miatt elmaradhatatlan sütőtökkrémlevest is lehet majd kóstolni, hogy a tökös-mákos rétest ne is említsük!

A gasztronómiai élmény mellett igazi kirándulós programokkal is készülnek az etyekiek: 20 e-bike áll rendelkezésre a kétórás vezetett kerékpártúrákhoz, a szabadtéri galériában nem csak a fotógráfusok remekeit tekinthetjük meg, hanem nyomtatott portrét is készítenek nekünk, de chill, organic zenét is hallgathatunk Szepesvari jóvoltából.

Részletes program itt.

Legolvasottabb
Ez a limitált szériás, aranyérmes whisky most mindent visz
Top 10 legnagyobb whisky élményünk között ott a helye. ... Tovább »
Elárverezik a világ legöregebb whiskyjét
A whiskylázadás idején készült.... Tovább »
Óriási tokaji siker az Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen
A nemzetközi megmérettetésen mindössze 3 bort értékelt ilyen magas címmel a világ szakértőiből álló ... Tovább »
Legolvasottabb
Ez a limitált szériás, aranyérmes whisky most mindent visz
Top 10 legnagyobb whisky élményünk között ott a helye. ... Tovább »
Elárverezik a világ legöregebb whiskyjét
A whiskylázadás idején készült.... Tovább »
Óriási tokaji siker az Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen
A nemzetközi megmérettetésen mindössze 3 bort értékelt ilyen magas címmel a világ szakértőiből álló ... Tovább »
Olvasósarok