Sörpremier

Cseppfolyósították a dobostortát

Szerző: Gusto
2020/11/17   |   19:53

A zip’s brewhouse megint mert nagyot álmodni. Cseppfolyósította a dobostortát.

Pontosabban a világklasszis váci Mihályi Patisserie cukrászmesterével, Mihályi Lászlóval közösen létrehozta gasztrosorozata legújabb darabját, a Dobos-desszertsört.

A Pastry Stout típusú fekete sör megalkotásában óriási szerep jutott a kolumbiai sörfőzőmester, Pedro Reinoso Bernalnak, aki abban a pillanatban sörrecepten törte a fejét, amikor megismerkedett Mihályi Dobos-desszertjével.

A desszertsör újabb lépés a gasztrosörök evolúciójában.

A Dobos-desszertsör online premierje november 21-én összművészeti Pop-Art show lesz!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Vagány sörök születtek magyar séfek receptjeiből

Megtaláltuk az idei Gourmet legjobb sörét

Aki visszaadta a gyerekkor ízeit

Legolvasottabb
Ez a limitált szériás, aranyérmes whisky most mindent visz
Top 10 legnagyobb whisky élményünk között ott a helye. ... Tovább »
Elárverezik a világ legöregebb whiskyjét
A whiskylázadás idején készült.... Tovább »
Óriási tokaji siker az Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen
A nemzetközi megmérettetésen mindössze 3 bort értékelt ilyen magas címmel a világ szakértőiből álló ... Tovább »
Legolvasottabb
Ez a limitált szériás, aranyérmes whisky most mindent visz
Top 10 legnagyobb whisky élményünk között ott a helye. ... Tovább »
Elárverezik a világ legöregebb whiskyjét
A whiskylázadás idején készült.... Tovább »
Óriási tokaji siker az Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen
A nemzetközi megmérettetésen mindössze 3 bort értékelt ilyen magas címmel a világ szakértőiből álló ... Tovább »
Olvasósarok