Így főztök ti
Az irodalomé a főszerep a Danubius Hotel Gellértben november 7-10 között, az idei Márton napi borfesztiválon.
Az Így főztök ti borvacsora házigazdája Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész, az Így szerettek ők sikerkönyvek szerzője és a Gellért Söröző séfje, Vona Róbert irodalommal fűszerezett, kreatív menüsorral fogadja a terített asztaloknál a gasztronómia rajongóit.
A Gellért Söröző Márton-napi borvacsoráján Nyáry Karinthy Frigyes kalandos életéről mesél a vendégeknek, és közben persze alkalom nyílik arra is, hogy Vona Róbert séffel értekezzen az élet nagy kérdéseiről: a tökéletesre sült libacomb és a jó novella titkairól.
Elárulja azt is, hogy mindkettőhöz ugyanarra van szükség. Türelemre, odafigyelésre és jó alapanyagra.
A fogásokhoz illő borokról Koór Kitti, a Gundel head sommelier-je gondoskodik.