Így főztök ti

2019. 10. 29., 17:51
Étterem
2812
By

Az irodalomé a főszerep a Danubius Hotel Gellértben november 7-10 között, az idei Márton napi borfesztiválon.

Az Így főztök ti borvacsora házigazdája Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész, az Így szerettek ők sikerkönyvek szerzője és a Gellért Söröző séfje, Vona Róbert irodalommal fűszerezett, kreatív menüsorral fogadja a terített asztaloknál a gasztronómia rajongóit.

A Gellért Söröző Márton-napi borvacsoráján Nyáry Karinthy Frigyes kalandos életéről mesél a vendégeknek, és közben persze alkalom nyílik arra is, hogy Vona Róbert séffel értekezzen az élet nagy kérdéseiről: a tökéletesre sült libacomb és a jó novella titkairól.

Elárulja azt is, hogy mindkettőhöz ugyanarra van szükség. Türelemre, odafigyelésre és jó alapanyagra.

A fogásokhoz illő borokról Koór Kitti, a Gundel head sommelier-je gondoskodik.