25 millió forintos támogatással segíti partnereit a NetPincér

2020. 12. 02., 16:59
Gasztrohírek
2638
By

Január 6-ig elengedi a jutalékot a NetPincér az elviteles rendelések esetében. 

Emellett összesen 25 millió forintos keretösszeggel ösztönzi a megrendelők vásárlását és juttatja közvetlen pénzbeli támogatáshoz partnereit jövő év elejéig. Ahogyan a járvány első hullámában, a NetPincér célja most is az, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel támogassa azt a több mint 3300 partnert, akiktől a platformon keresztül lehet rendelni.

Az elmúlt időszakban számos új megkeresés érkezett a céghez: novemberben összesen több mint 300 partner jelezte csatlakozási szándékát a NetPincérhez.

Az újonnan csatlakozott éttermek között szerepel például a Sárközi Ákos által fémjelzett Textúra Étterem, a Tokio, a Bestia, a Cafe Vian, a Czakó Kert, a Törökméz, a Don Doko Don Japán Bistro, a Vadrózsa Étterem, a Tuning Burger és a Pizza Kávé Világbéke is.

A nehéz helyzetbe jutott partnereit több intézkedéssel is segíti a cég.

Egyrészt november 26-tól egészen január 6-ig elengedik a jutalékot az elviteles rendelések esetében.

Emellett pedig elindítják a „Segítsd a NetPincér Partnereket!” kampányt, amelynek keretében a NetPincér több mint egymilliós megrendelői bázisának tagjai összesen 25 millió forint keretösszegben lehetőséget kapnak fejenként egy-egy „VELETEKVAGYUNK” kuponkód egyszeri felhasználására 2 000 forint feletti vásárlás esetén.

Ebből 500 forint pénzbeli támogatást az a NetPincér partner kap minden esetben, ahol a felhasználó leadja rendelését, a másik 500 forint kedvezményben pedig a megrendelő részesül.

Ezáltal a cég nemcsak segít a felhasználóknak, hogy kedvezményes áron rendelhessenek, hanem plusz rendeléseket is ad a partnereinek, és közvetlen pénzügyi támogatásban is részesíti őket.

Szöveg és képek forrása: NetPincér