Aki újraértelmezi a szaloncukor fogalmát

2020. 11. 10., 18:33
Gasztrohírek
792
By

A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra ínyenc ganache-aival újraértelmezi a szaloncukor fogalmát.

A chocoMe idén karácsonyra is limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor-válogatással készül. 

A bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki.

Mennyei a mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

A többi karácsonyi finomságot is érdemes már most megkóstolni.

A chocoMe karácsonyi kollekciójához ide kattintson.