Aki újraértelmezi a szaloncukor fogalmát
A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra ínyenc ganache-aival újraértelmezi a szaloncukor fogalmát.
A chocoMe idén karácsonyra is limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor-válogatással készül.
A bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki.
Mennyei a mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.
A többi karácsonyi finomságot is érdemes már most megkóstolni.
A chocoMe karácsonyi kollekciójához ide kattintson.