Így készül a magyar csapat egyik versenyfogása
Így készül a magyar csapat garnélával töltött derelyéje, amely fehér paradicsom szósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel kerül majd a magyar csapat elviteles dobozába.
A Bocuse d’Or verseny híres arról, hogy szinkronban van a világban zajló eseményekkel és az aktuális kulináris trendekkel, így nem meglepő, hogy a járványhelyzet a versenyszabályzatban eddig sosem látott megoldásokat szült.
Idén a legnagyobb változás, hogy a csapatoknak a szokásos tányértéma helyett elviteles menüt kell készíteniük, három fogást, amelyek közül mindegyikben kötelező alapanyag a paradicsom.
A magyar csapatnak az elviteles témával 2:52-re, a hústállal pedig 3:27-re kell majd készen lenni.
Íme pár kép a töltött derelye készítéséről:
Képek forrása: Magyar Bocuse d'Or Akadámia / Fekete Antonio