Megvannak a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntősei

2020. 06. 11., 07:22
Gasztrohírek
853
By

Kiválasztották a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőseit.

Izgalmas alapanyagok domináltak a Magyarország Cukormentes Tortája verseny első zsűrizésén, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a budapesti Zila Kávéházban rendezett meg.

Bár a mandula és az eper volt a sláger, de néhány extrém alapanyag, mint a yuzu, a tonkabab, a napraforgókrém is felkeltette a zsűri figyelmét.

Végül a mogyorós, csokoládés, epres és málna ízű kreációk kerültek a döntőbe, melyek közül június végén kerül ki az idei győztes.

  • Szecsői mámor - Hisztéria cukrászda, Tápiószecső
  • Ami pisztácia - AMI Süti Kft. Monor
  • Kicsi mogyoró- Virág cukrászda, Szeged
  • Csicsíjja - Virág cukrászda, Szeged
  • Szentivánéji álom – Ludwig & Mentesi Kft. Pilisszentiván