Új tagokkal bővült a Balatoni Kör

2023. 02. 16., 11:10
Gasztrohírek
21783
By Gusto

A Balatoni Kör tagjainak létszáma, a tó környékén egész évben nyitvatartó szálláshelyek, éttermek, borászatok, cukrászdák, pálinka- és sörfőzdék sora 10 új taggal bővült.

A kilenc éve alapított egyesület ma már 55 tagja elkötelezett az egész éves balatoni szezon, a minőségi vendéglátás, turisztikai szolgáltatás mellett.

Az új tagok között 2023-ban nemcsak gasztronómia szolgáltatók és vendéglátóhelyek, rendezvényhelyszínek, hanem turisztikai látnivaló, kerékpáros szolgáltatás, kutyás strand és piknikkert is megjelentek.

„A hajózás, a levendula, a tó körüli kerékpározás, a kutyás nyaralás a balatoni életérzés része, az új tagok tevékenysége szorosan kapcsolódik a Balatoni Kör filozófiájához.

Tagjaink számára a gasztronómia mellett az egészséges életmód, a mozgás, a balatoni látnivalók is fontosak, többségünk kutyabarát helyszín, így külön öröm, hogy új tagjaink színesítik szolgáltatásaink körét. Ilyen szellemiséggel és egyedi kínálattal bíró civil szerveződés nem jelenik meg a turisztikai szektorban máshol az országban. 

A kiváló helyi alapanyagokra épülő gasztrokultúrán túl továbbra is alapvető érték, hogy a vendégeinknek egymást ajánljuk, közös rendezvényeket szervezünk, közös kiadványt készítünk, minőségi élményt adunk a főszezonon kívüli időszakban is” - mondta Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke.

Az új tagok:

Burgyán Péter - BalatonBike Tour
Fehér Péter - Balaton Gin ( Somló Spirit)
Gáthy Gergely - Arács programhajó
Mészáros Zoltán - Oliva Hotel és Étterem
Molnár Júlia Dóra - Csendes Dűlő Szőlőbirtok
Szabadics Zoltán - Kányaváry Borbirtok
Szabó Lajos - Kőröshegyi Levendulás
Sziládi-Kovács Hajnalka – Kutyás Park Piknikkert és Strand, Klassz Kultbisztró
Török Tímea - Völgyhíd Konyha & Rét
Vass Ákos – Pajti Kávézó

Forrás: Balatoni Kör