A chocoMe folytatja világhódító útját

2017. 08. 08., 11:04
Gourmet
2928
By

A chocoMe elsőként aratott háromcsillagos győzelmet és összesen 5 díjat nyert a Great Taste Awardon.

A chocoMe folytatja világhódító útját, két héten belül immár a második nemzetközi elismeréssel, ezúttal egy rekorderedménnyel: a chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie.

Ez a teljesítmény azért is számít rendkívülinek, mert a szigorú zsűrizésből adódóan a benevezett 12.366 termékből mindössze 165 kapott háromcsillagos minősítést.

A rangos nemzetközi versenyen különböző termékkategóriában nevezhetnek a pályázók. A manufaktúra összesen öt díjat zsebelt be a londoni székhelyű megmérettetésen: egy háromcsillagot, egy kétcsillagot és három egycsillagot.

Úgy tűnik a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenyének gasztroítészeit is lefegyverezték a magyar manufaktúra által megalkotott eszményi csokoládécsodák.

A három csillagot elért győztes a chocoMe Raffinée egyik íze, a mogyorós tejcsokoládéval és őrölt etióp Harrar kávéval bevont piemonti mogyoró.

Ez a chocoMe első olyan csokoládéja, amely más csokoládét értékelő nemzetközi szakmai versenyen is és a Great Taste Awardon is aranyérmet/három csillagot szerzett, így hivatalosan a chocoMe legkiválóbb termékfejlesztésévé vált.

A pink grapefruithéj és a venezuelai étcsokoládé mágikus találkozásából született ízvarázslat is érmet szerzett, így a chocoMe mind az öt Voilé íze díjnyertes lett különböző nemzetközi szakmai versenyeken.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Óriási magyar siker a Londoni Csokoládé Akadémia versenyén

A Kisgömb utcában készül a világ legfinomabb csokija