Újat teremtett a budai oldal gasztrobirodalmában

2019. 06. 21., 19:02
Gourmet
3638
By

Rudits Károly, a legendás Lou Lou étterem alapítója kiköltözött a szabadba, hogy egy igazi, családias atmoszférájú relax étteremmel, a MILI Gasztronómiával valami egészen újat teremtsen a budai oldal gasztrobirodalmában.

A MILI Gasztronómia létrejöttét, a világ 100 legjobb éttermének nemzetközi toplistáján végzett Lou Lou-n kívül még olyan, a hazai kulináris világot meghatározó korábbi helyszínek is fémjelzik, mint a húsos ars poeticájú, fúziós Carne di Hall és a magyar gasztronómiai hagyományokat a legkiválóbb alapanyagokkal ötvöző Vár a Speiz étterem.

A hazai csúcsgasztronómia képviselőjének szakmai tudása és kreativitása kel új életre a mai európai bisztrókonyhát felelevenítő, évszakok szerint váltakozó fogásokban.

A kifinomult szemlélet és mai kor igényei szerint kialakított, tradícionális, Magyarországon megszokott ízvilághoz és a nemzetközi konyha ételeihez a legkiválóbb ital- és borkínálat társul, a Petneházy Club Hotel halljában található drink bár sokszínű, minőségi italkválasztéka pedig – többek között - esti kikapcsolódáshoz szolgáltat ideális alapot.

A sokarcú MILI-ben válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból, a több évtizedre visszatekintő gasztronómiai tapasztalatból és innovatív szemléletből valódi ízköltemények és élmények születnek. 

A környék gourmet közönségének igényeit is kielégíti, ugyanakkor baráti vagy családi események mellé teremt elérhető kulináris álmokat.