A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli

2018. 05. 15., 10:14
Egyéb
8558
By

Jamie Cullum is fellép augusztus 2. és 4. között a Paloznaki Jazzpikniken.

A nulladik napon augusztus 2-án a nagyszínpadon a kétszeres Golden Globe-díjas Jamie Cullum ad egész estés koncertet.

Pénteken a Grammy-díjas SOUL II SOUL lép színpadra Jazzie B-vel és Caron Wheelerrel, majd pedig a francia groove-funk Electro Deluxe zárja a napot.

Szombaton a holland electrojazz Kraak&Smaak zárja a fesztivált, előtte pedig Geszti Péter lép fel a Jazz+Az tagjaival, Váczi Eszterrel, Behumi Dórival és Kozma Orsival.

Geszti Péter a budapesti sajtótájékoztatón kiemelte: koncertjük olyan műsor lesz, amellyel kifejezetten Paloznakra készülnek. Hozzátette: alapvető felállásukat kiegészítették fúvósokkal a még jobb zenei hatás érdekében.

A többi színpadon pénteken és szombaton főként magyar fellépőket hallhat a közösség, köztük Malek Andreát, a Finucci Bros Quartettet Radics Gigivel, Sinha Róbertet Tandi Flórával, a Pankasticot, a Soul Surge-öt, Kollányi Zsuzsi és Dr. Echo duóját valamint Muck Évát.

A fesztivál egyik színpadát a paloznaki tájház udvarán a szervezők a Jazzpikniken a kezdetektől közreműködő, tavaly elhunyt Fábián Juliról nevezik el, aki előtt emlékkoncerttel is tisztelegnek péntek este.

A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli! Az északi part legigényesebb éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé.

A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják.

(Képek forrása: Paloznaki Jazzpiknik 2018 Facebook)

(forrás: MTI)