Indul a 2019-es szezon a Gasztrosétányon!
Január 19-én a Téli Etyeki Piknik az évszaknak megfelelő finomságokkal várja a látogatóit.
Már 9.00 órától érdemes majd Etyekre érkezni a disznóvágásra, hogy aztán egész nap kószálhassunk a pincesoron, ahol forró italokra, toros ételekre készülhetünk.
A kézműves vásár mellett lesz többek között csokoládékészítés bemutató, borkóstolók és gasztronómiai különlegességek.
Minden évszakban gyönyörű a Gasztrosétány, de a tél mégis az egyik leghanguatosabb, a sparhelteken lábosokban és üstökben forr a bor és tea, száll a sercegő hurka és kolbász illata.
Érdemes tehát január 19-én is Etyekre látogatni, hogy végigjárhassuk az újhegyi pincéket és vendégborászaikat, valamint a kézműveseket és hogy megkóstolhassuk a bort, sajtot, sonkát, párlatot, süteményt, csokoládét és a számos rendkívüli finomságot.
A részletes program itt olvasható.
A buszok Kelenföldről indulnak.