A legaktuálisabb témákról vitáznak a HR Festen Kecskeméten

2022. 04. 27., 18:41
programajánló
926
By

Április 28-án Kecskeméten rendezik meg az ország egyik legnagyobb munkaerő-piaci rendezvénysorozatát, a HR Festet. A 2016-ban alapított szakmai fesztivál elrugaszkodik a hagyományos konferencia elemektől és számos rendhagyó formátummal és innovatív, interaktív megoldásokkal biztosít platformot a HR-szakma képviselői számára, hogy rendszeresen találkozzanak és megvitassák a HR aktualitásait.

Az előadók, kerekasztal-beszélgetések résztvevői a hazai és nemzetközi HR-szakma és társterületeinek véleményformáló szakemberei, valamint inspiráló karriert befutott személyek. A kiállítók között pedig szakmai beszállítókat találunk számos aktivitással.

A Viapan Group idén ünnepli 10. évfordulóját, bár a cégcsoport gyökerei közel 40 éves múltra nyúlnak vissza. A Viapan előadói ezt a szakmai tapasztalatot viszik el Kecskemétre: a HR-szakma aktuális trendjeivel készülnek, toborzási és munkaerő-kölcsönzési jó gyakorlatokat ismertetnek majd a résztvevőkkel.

[cikkbanner]

Vida Péter stratégiai igazgató és Pintér János robotikai vezető kollaboratív robotok és exoskeletonok segítségével bizonyítja, hogy a modernizáció az employer branding része. Csizmadia Gábor operatív igazgató a munkahelyi diverzitásról beszél majd. Lesz szó a külföldiek magyarországi foglalkoztatásáról toborzástól a kiválasztásig, szállásolástól a beillesztésig Miseta Gábor recruitment igazgató részvételével. Ifj. Vida Péter pedig a diákmunka jó gyakorlatairól tart előadást.

A legmodernebb HR Festen a robotika is helyet kap, Sawyer robottal kávét is készít az érdeklődőknek. A Viapan által kiállított kollaboratív robotok pedig azt hivatottak bizonyítani, hogy az Ipar 4.0 és az automatizáció a modern HR legfontosabb partnere.