A zérótoleranciáról is szó lesz a Borkonferencián

2023. 01. 26., 22:34
Programajánló
5436
By Gusto

Bormarketing stratégia, zérótolerancia, eredetvédelem, generációváltás, szőlőtermesztés és klímavédelem, kóstolós masterclassok március 3-án, a 11. Borkonferencián.

A Borkonferencia már elérhető programját böngészve úgy tűnik, valóban húsbavágó és igen aktuális témákat feszegetnek majd a tavaszi eseményen. 

Íme néhány általunk is fontosnak tartott példa.

A legtöbb szakmabelit vélhetően az éppen készülő nemzeti bormarketing stratégia érdekli leginkább, amelyről rögtön a konferencia elején kaphatunk majd tájékoztatást.  RÓKUSFALVY PÁL, nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos beszél majd az ekkor már ismerhető részletekről.

KAMOCSAY ÁKOSNAK és KISS GÁBORNAK köszönhetően közelebbről is megismerkedhetünk az irsaival, cserszegivel és a merlot-val.

A konferencia végén az interaktív KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS témája az alkoholfogyasztással szembeni zérótolerancia lesz, amelyre olyan nagyágyúk érkeznek, mint KNEZSIK ISTVÁN, az autós nagykoalíció elnöke, ÓBERLING JÓZSEF ezredes, rendőrségi főtanácsos, DR. BÁTKI PÁL, ügyvéd, közlekedési szakjogász, illetve természetesen a téma borász szószólói.

www.aborkonferencia.hu oldalon is nyomon követhetjük a program alakulását és minden további részletet és jelentkezési feltételt is megtalálunk. 

Az elmúlt években bevezetett hagyomány szerint ezen az eseményen hirdetik ki a Kárpát-medence 50 legjobb magyar borászának névsorát, azaz itt ismerhetjük meg a BORÁSZOK BORÁSZA díj idei jelöltjeit!

Forrás: aborkonferencia.hu