Hitelből üzleti előny – Folytatódik a SEED Alapítvány programsorozata

2023. 01. 31., 18:14
programajánló
708
By

Az idei év első Online Tudásmegosztó eseményére 2023. február 15-én szerdán, 10-13 óra között kerül sor.

Az aktuális téma: Hitelből üzleti előny.

Az ingyenes eseményen minden résztvevő első kézből informálódhat, kérdéseket tehet fel és értékes képzéseket is nyerhet!

Biztosítom a helyem!

Milyen hatással volt az elmúlt évek üzleti környezetének változása a finanszírozási források piacára, és milyen tényezők befolyásolják a jövő pénzügyi termékeinek feltételrendszerét?

Hogyan lehet stabilizálni és megerősíteni egy vállalkozás helyzetét a finanszírozási termékek segítségével?

Miként lehet kiaknázni a hitelek nyújtotta növekedési és fejlődési lehetőségeket az üzleti innovációkban?

A vállalkozások forrásszerzése különösen fontos tényező a jelenlegi gazdasági környezetben. A megfelelően kiválasztott finanszírozási forrás képes biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá tenni a működést, valamint megerősíteni a piaci pozíciókat, ugyanakkor a rosszul megválasztott konstrukció romba is döntheti a növekedési terveket.

A tudásmegosztó eseményen a meghívott szakértők legfontosabb mondanivalói ezen témák köré épülnek. Célunk, az is, hogy lehetőséget biztosítsunk a felmerülő kérdések megválaszolására és a részletek mélyebb átbeszélésére, melyre a kerekasztal beszélgetést követő workshopok adnak teret.

A kerekasztal beszélgetést követően a résztvevők a témához kapcsolódó kiscsoportos workshopokon vehetnek részt.

Választható workshop témák

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Minden érdeklődőt várnak az online eseményre és a választható workshopra! A program minden érdeklődő számára ingyenes és nyitott ezért a meghívó megosztható és terjeszthető!

SEED Alapítvány

További információt kérhet: mentorprogram@seed.hu

VOSZ