HR Fest Kecskeméten a Viapan Group támogatásával

2022. 03. 30., 10:41
programajánló
796
By

Nem csak a HR Fest tematikája lesz a modern HR, de a környezet is XXI. századi: a HR-szakma találkozója a nemrég átadott Neumann János Egyetem GTK Campusán zajlik majd.

A cégcsoportként idén 10. évfordulóját ünneplő Viapan az innovatív munkaerő-piaci megoldások és az Ipar 4.0 HR-be történő integrációjának szakértője. A viapanos előadók a HR-szakma aktuális trendjeivel készülnek, bevált toborzási és atipikus foglalkozatási módszertanokat hoznak el, és több munkaerő-piaci digitalizációs jó gyakorlatot is bemutatnak. Szó lesz a most oly aktuális témáról, a külföldi munkavállalók foglalkoztatásáról és a munkahelyi diverzitás előnyeiről is.

A Viapan elkötelezett támogatója a kecskeméti HR Festnek, mert ez az igazi szakmai találkozások egyik kiváló színtere. Kecskeméten a cég standjánál a látogató okos névjegykártyát szerezhet, amivel egyetlen érintéssel átadhatja adatait új ügyfeleinek.

[cikkbanner]

A Viapan előadói és a témák:

Ifj. Vida Péter: Egy igazi WIN-WIN játszma – a diákmunka.

Csizmadia Gábor: Diversity a munkahelyeken – atipikus foglalkoztatási formák.

Pintér János: Modern munkahelyek – Hogyan segítik a modern technikai eszközök a hatékonyságot és a munkavégző képességet?

Miseta Gábor: Külföldi munkaerő – egy őrült világ legnehezebb kihívásai a munkaerőpiacon.

Vida Péter: Modern munkahelyek – Hogyan segítik a modern technikai eszközök a hatékonyságot és a munkavégző képességet?