Influenszer marketing workshop a GVH-ban

2022. 06. 08., 20:37
programajánló
1282
By

„Tájékoztató az influenszer marketingről”

A hibrid formában megrendezendő workshop időpontja: 2022. június 17-én 9.00 óra

A workshop helyszíne: Gazdasági Versenyhivatal V. kerület Alkotmány utca 5. szám alatti épülete/Konferenciaterem,  valamint az MsTeams platform.

A kétórásra tervezett workshop rövid, a felmerült kérdésekre tematikusan fókuszáló előadásokkal indul, majd a résztvevők kérdéseire és felvetéseire válaszolnak, illetve reagálnak a Gazdasági Versenyhivatal munkatársai.

[cikkbanner]

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot a protokoll@gvh.hu e-mail címen legkésőbb 2022. június 15-én 10 óráig lehet jelezni név és e-mail cím megadásával, valamint annak megjelölésével, hogy a jelentkező személyesen vagy online kíván-e az eseményen részt venni. 

Mivel személyes részvételre – a rendezvény helyszínének befogadóképessége miatt – a szervezők korlátozott számban tudnak lehetőséget biztosítani, a helyszíni részvételt a jelentkezések sorrendjében tudják garantálni.

A regisztráció jóváhagyását, valamint online követés esetén a csatlakozáshoz szükséges linket a GVH a regisztráció lezártát követően a megadott e-mail címre küldi el.