Két napig Villány a cabernet franc világvárosa

2022. 11. 15., 20:17
Programajánló
6837
By Gusto

Minden eddiginél komolyabb nemzetközi borkínálat, izgalmas szakmai előadások és szélesre tárt pinceajtók várják november 25-én és 26-án a Villányba érkező vendégeket.

Franc&Franc Fórum - november 25.

A VII. Franc&Franc Fórumot 2022. november 25-én, pénteken 9.30 órától rendezik meg, a rendezvénynek a villányi Bock Borászat konferenciaterme ad otthont. 

A szakmai tanácskozáson az előadások mellett neves nemzetközi szakértők tolmácsolásában kóstolhatják meg classicus, premium és super premium kategóriában elérhető Villányi Francokat, a Franc Du Monde nemzetközi borverseny top borait, valamint cabernet franc fajtaborokat a Loire-völgyéből, Argentínából az idei évben rendhagyó módon két Master of Wine: Peter McCombie és Pasi Ketolainen közreműködésével.

Franc&Franc Kóstolónap - november 26.

2022. november 26-án, szombaton a villányi pincékben túrázva találkozhatnak a vendégek a legújabb kiválasztott Villányi Franc-okkal a pincészetek személyes prezentálásában.


A résztvevők a Jammertal Borbirtokon gyülekeznek, majd a Bock Borászat, Gere Attila Pincészete, Günzer Tamás Pincészete, a Jackfall és a Sauska borászatokban kóstolhatják meg legalább 40 villányi és külföldi pincészet cabernet franc borait.

A részletes programot itt találja