Tízéves a Rosalia, a nyár egyik legjobb boros fesztiválja

2021. 06. 24., 20:15
Programajánló
14521
By Gusto

Idén tizedik alkalommal nyitja ki kapuit a Rosalia fesztivál, a nyár egyik legjobb boros fesztiválja rozékkal, pezsgőkkel, ínyenc gasztronómiával. 

Több mint 60 borászat mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata, páratlan sütemények és édességek, valamint a Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel.

Lesz Liget Bora választás, ahol kiderül, melyik a Rosalia látogatók kedvenc roséja, mely egyben a Liget Budapest reprezentatív bora lesz az év hátralévő részében. 

A fesztivál Magyar Zene Háza Színpadán egymást váltják a könnyű- és világzene, a jazz és a folklór előadói, esténként pedig hatalmas buli vár mindenkit. 

Külön öröm, hogy az idei, 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny legjobb roséja és legjobb gyöngyözőbora is kóstolható lesz a rendezvényen, előbbi a Szentpéteri Borpince, utóbbi a Gál Szőlőbirtok és Pincészet standjánál. 

 A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitva tartása:

  • Július 2. péntek          14-24 óra között
  • Július 3. szombat        11-24 óra között
  • Július 4. vasárnap       11-21 óra között

Belépés: A járványhelyzetre való tekintettel idén a Rosalia területét bekerítik.  A sajtóközlemény kiadásakor érvényben lévő jogszabályok értelmében a fesztiválra csak a koronavírus elleni védettségét védettségi igazolvánnyal igazoló személy, illetve a felügyelete alatt álló 18 év alatti személy léphet be.

További részletekért kattintson ide!

Fotók: Szigetváry Zsolt