Újabb üzletkötési fórum Budapesten

2022. 02. 24., 12:42
programajánló
1150
By

Az üzleti esemény Közép- és Kelet-Európa MICE-potenciáljára építve a világ minden tájáról külön meghívás alapján érkező kvalifikált szakmai vásárlókat (buyereket) hoz össze a régió szolgáltatóival: DMC-kel (Destination Management Company), PCO-kal (Professional Congress Organizer), kongresszusi irodákkal, rendezvényszervezőkkel és helyszínekkel, ügynökségekkel, szállodákkal és légitársaságokkal. A résztvevő cégek egyharmada magyar.

A szakértők iparági tapasztalataival is gazdagított fórum lehetőséget teremt a desztináció kedvező adottságainak bemutatása mellett az üzleti szinergiák kiaknázására. Egyedülálló koncepció mentén folytathatnak egymással hatékony, előre egyeztetett személyes tárgyalásokat a meetings industry különböző szereplői. A három intenzív nap, s az ezt követő FAM trip gyümölcsöző kapcsolatépítést és izgalmas élményeket ígér.

[cikkbanner]

A Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésével megvalósuló kiegészítő programok kínálatában kiváló rendezvényhelyszínekeinket, gazdag kulturális örökségünket, s gasztronómiánkat vonultatja fel a Kongresszusi Iroda a konferencia és rendezvény üzletág nemzetközi képviselőiszámára.

A szakmai programok helyszíne a Radisson Blu Béke Hotel.

További információ: https://www.europecongress.com/