Újra Etyeken a buborékos világ krémje

2021. 07. 23., 20:49
Programajánló
15109
By Gusto

PEZSGŐKONFERENCIÁT már harmadik alkalommal rendezik meg Etyeken. Az esemény egyik különlegessége, hogy messze nem csak a szakmának szóló programot kínál, hiszen már a napközbeni előadások is kóstolóközpontúak lesznek, a délután kezdődő PEZSGŐÜNNEP pedig rendkívüli gasztronómiai és kulturális élményt kínál.

A harmadik Pezsgőkonferencia már a plenáris részében is izgalmas, kóstolókkal tarkított programot kínál majd. A szervezők meghívnak három, a buborékos világban élenjáró magyar birtokot, hogy az ő munkájukon és italaikon keresztül mutassák be, hogy jelenleg hol jár hazánk a világ pezsgőelitjéhez képest. Kihagyhatatlan programnak tűnik a birtokkóstolók sora.

Az ezt követő kerekasztal keretein belül a felkért szakemberek majd erre reflektálnak, hogy az ő nemzetközi tapasztalataik szerint hol tartunk, milyen úton juthatunk el mi is a legjobbak közé.

Bár már a rendezvény napközbeni része is a kóstolást helyezi középpontba, a délután kezdődő Pezsgőünnep még ehhez képest is rendkívüli gasztronómiai és kulturális élményt kínál.

A vezetett champagne-kóstoló egyes tételeihez ugyanis a felkért séfek komponálják meg a menüt, amelyhez élőzene és a csodás etyeki szőlősorok biztosítják a tökéletes hátteret.

Az ezt követő, az eseményt záró openbarban pedig egyénileg is végig lehet majd kóstolni a legjobb hazai és nemzetközi pezsgőket.

Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény tematikája már elérhető és a jelentkezés is elindult a pezsgokonferencia.hu oldalon.